Spelling Quiz with Answers

Spelling Quiz with Answers
Spread the knowledge

We are going to cover English Quiz Questions with Answers Quiz (Spelling Quiz with Answers) or English Grammar Test Quiz with Answers. Main Purpose to cover the English is to help those students who can’t buy mock tests for regular exams and for competitive examinations. these English questions are asked in many exams like Bank exam, UPSC exam, SSC exam, CAT, SSC, RBI, LLB, SBI, RRB, LIC, DRDO, NABARD, SEBI, many more Entrance Exams and for school exams class 1-12 also.

NOTE: Be carefully during selecting Answers because we shuffle the answer options for more concentration so, Be Active. All the Best

Correct the Misspellings in these Sentences | Spelling Quiz with Answers

Directions : In each question below FOUR words (a), (b), (c) and (d) are given, one of which MAY BE WRONGLY SPELT Find out that word, the spelling of which is WRONG The number of that word is the answer. If all the four words are are spelt correctly, the answer is (e) i.e. “All Correct”.

1. (a) rational

(b) survival

(d) release

(c) demolish

(e) All correct

Ans. e

2. (a) reproach

(c) gathering

(b) actualise

(d) clothing

(e) All correct

Ans. e

3. (b) couragious

(d) regular

(a) garbage

(c) criminal

(e) All correct

Ans. b

4. (b) cautiously

(a) competition

(c) mathematics

(d) miscelleneous

(e) All correct

Ans. d

5. (a) enthusistic

(b) surrender

(d) harmonise

(c) impression

(e) All correct.

Ans. a

6. (b) surpass

(a) prosecute

(c) accompany

(e) All correct

(d) immoveable

Ans. d

7. (a) extremely

(b) pleasant

(c) credibility

(d) assurance.

(e) All correct

Ans. e

8. (a) questionable

(c) dynamic

(e) All correct

(b) shadow

(d) intermittent

Ans. e

9. (c) luminous

(e) All correct

(a) treatment

(b) pioneer

(d) emergency

Ans. e

10. (a) perspective

(c) distinct

(e) All correct

(a) presant 

(b) licquidity

(d) companion

Ans. b

11. (b) avoid

(d) villager

(a) present

(c) through

(e) all correct

Ans. a

12. (a) mosquitoes

(b) buffaloes

(c) bullocks

(e) All correct

(d) chickens

Ans. e

13. (a) kitchen

(b) common

(c) collage

(d) quit

(e) All correct

Ans. c

14. (a) consequences

(c) recommendation

(b) specimen

(d) instructor

(e) All correct

Ans. e

15. (a) accepted

(b) mentioned

(c) opportunity

(d) physician

(e) All correct

Ans. e

16. (a) pionear

(c) harmony

(b) neighbour propriety

(e) All correct

Ans. a

17. (a) instantly

(b) comfortable

(c) enforcement

(d) wisedom

(e) All correct

Ans. d

18. (a) enhance

(b) assumption

(d) prisoner

(c) vehical

(e) All correct

Ans. c

19. (a) noteworthy

(b) pecular

(d) triangular

(c) priority

(e) All correct

Ans. b

20. (a) viollence

(b) heredity

(d) engagement

(c) conclusion

(e) All correct

Ans. a

Automatically find and correct misspelled words | Correct the misspelled words

21. (a) farmer

(b) octuber

(c) labourers

(d) country

(e) All correct

Ans. b

22. (a) receive

(c) beautifully 

(b) severe

(d) governor 

(d) general

(e) All correct

Ans. e

23. (a) grammer

(b) composition

(c) essay

(e) All correct

(d) general

Ans. a

24. (b) varendahs

(a) buckets

(c) sockets

(d) brigade

(e) All correct

Ans. b

25. (b) teachers

(a) features

(d) feathaers

(c) creatures

(e) All correct

Ans. d

26. (b) democracy

(a) absorption

(c) monopoly

(d) obsene

(e) All correct

Ans. d

27. (a) thunder

(b) tutorial

(c) milionnaire

(d) highlight

(e) All correct

Ans. c

28. (a) caution

(b) fragrans

(c) inflation

(d) armour

(e) All correct

Ans. b

29. (a) largely

(c) mortality

(b) privilege

(d) laughter

(e) All correct

Ans. e

30. (a) praisworthy

(c) liberate

(b) signboard

(d) mighty

(e) All correct

Ans. e

31. (a) competency

(b) employment

(d) dexterity

(c) restricted

(e) All correct

Ans. e

32. (a) performance

(c) impairment

(b) synthasis

(d) simplified

(e) All correct

Ans. b

33. (a) attractive

(b) sensitive

(c) advantage

(d) appropriate

(e) All correct

Ans. e

34. (a) amazing

(b) nineteen

(c) imensely

(d) vocational

(e) All correct 

Ans. c

35. (a) experience

(c) elementary

(d) moderate

(e) All correct

(b) revolution

Ans. e

36. (a) flowery

(c) early

(b) jewelery

(d) cruly

(e) All correct

Ans. b

37. (b) omission

(a) occasion

(d) commission

(c) occurence

(e) All correct

Ans. e

38. (b) courageous

(d) humorous

(a) religeous

(c) courteous

(e) All correct

Ans. a

39. (a) muslin

(c) kiln

(b) masculine

(d) disciplin

(e) All correct

Ans. d

40. (a) ancient

(b) patient

(d) efficient

(c) magnificient 

Ans.  c

Spelling Quiz for adults with answers | 1000 commonly misspelled words

41. (b) delicious

(a) auspicious

(d) courtious

(c) jealous

(e) All correct

Ans. d

42. (a) conquerer

(c) miner

(b) admirer

(d) butcher

(e) All correct

Ans. a

43. (a) dependent

(b) accidant

(c) repentant

(d) pendant

(e) All correct

Ans. b

44. (a) welcome

(b) welfare

(c) farewel

(d) travel

(e) All correct

Ans. c

45. (b) begining

(d) beggar

(a) business

(c) buffalo

(e) All correct

Ans. b

46. (a) surround

(b) surveillance

(c) survey

(d) sureptitious

(e) All correct

Ans. d

47. (a) eczema

(b) ecstasy

(c) ecsorbitant

(d) excess

(e) All correct

Ans. c

48. (a) governance

(b) menace

(c) tendancy

(d) penance

(e) All correct

Ans. c

49. (a) palliation

(b) humilliation

(c) reconciliation

(d) concession

(e) All correct

Ans. b

1000 Commonly Misspelled words pdf | Correctly Spelt Words

50. (a) suseptible

(b) recepteable

(c) suspicious

(d) reconcilable

(e) All correct

Ans. a

51. (a) calorie

(b) caligraphy

(c) calumny

(d) calibrate

(e) All correct

Ans. d

52. (a) grimy

(b) grievous

(c) gimick

(d) gamut

(e) All correct

Ans. c

53. (a) apostle

(b) aperture

(d) apathy

(c) apraise

(e) All correct

Ans. c

54. (b) plumage

(a) hommage

(c) rummage

(d) pilgrimage

(e) All correct

Ans. a

55. (a) fiesible

(b) feature

(d) fiery

(c) favour

(e) All correct

Ans. a

56. (a) baron

(b) barometer

(c) baricade

(d) barrack

(e) All correct

Ans. c

57. (b) giagantic

(d) phelgmatic

(a) enigmatic

(c) didactic

(e) All correct

Ans. b

58. (a) canine

(b) cannibal

(c) cannonade

(d) cannopy

(e) All correct

Ans. d

59. (b) atrocious

(a) ficticious

(c) precious

(d) luscious

(e) All correct

Ans.  a

60. (b) abdicate

(d) abeyance

(a) abreviate

(c) aberration

(e) All correct

Ans. a

61. (b) advice

(a) revise

(d) device

(c) demice

(e) All correct

(b) masculine

Ans. c

62. (a) desciplin

(c) muslin

(d) kiln

(e) All correct

(b) stolen

Ans. a

63. (a) eaten

(d) writen

(c) beaten

(e) All correct

(b) conquerer

Ans. d

64. (a) bearer

(c) admirer

(d) governor

(e) All correct

Ans. b

65. (a) weap

(c) heap

(b) sleep

(d) deep

(e) All correct

Ans. a

66. (a) conscious

(b) superfluous

(c) adventrous

(d) mischievous

(e) All correct

Ans. c

67. (a) beggar

(b) trigger

(c) strugle

(d) smuggle

(e) All correct

Ans. c

68. (a) receive

(b) conceive

(c) retrieve

(d) respit

(e) All correct

Ans. d

69. (a) sanction

(b) faction

(c) relation

(d) abreviation

(e) All correct

Ans. d

70. (a) dilute

(b) dimpal

(c) diminish

(d) dimension

(e) All correct

Ans. b

For More English Grammar MCQs Topic Wise Click Here

1. Spot the Corrections Quiz2. Fill in the Blanks with Modals Quiz
3. Improvement of Sentences Quiz4. Active and Passive Voice
5. Narration (Direct & Indirect Speech)6. Spelling/Detecting Mis-Spelt Words Quiz
7. Synonyms Quiz8. Antonyms Quiz
9. One Word Substitution Quiz10. Idioms & Phrases Quiz
11. Cloze Passage Quiz12. Comprehension Quiz

Related Queries

Grammar check quiz | Grammar self test | verb tenses quiz | test of tenses | tefl quiz | quiz punctuation | passive voice test | grammar test advanced | quiz for class 4 of english | nouns practice test | free online grammar quizzes | sentence structure quiz | verbs test | free grammar quizzes | vocabulary quiz online | grammar quizzes for adults | fun english quiz | noun test | test your grammar skills | english grammar quiz advanced | grammar quiz online | grammar quiz with answers | english quiz with answers.


Spread the knowledge

Related posts

2 Thoughts to “Spelling Quiz with Answers”

Leave a Comment